Solucions personalitzades

Els vostres reptes són els nostres objectius

El nostre mètode es nodreix de diversitat de metodologies de gestió que ens proporcionen una manera transversal i holística d’abraçar el procés d’innovació i la transformació organitzacional.

Una d’elles és els “10 tipus d’innovació ®” de Doblin, que ens permet diagnosticar la capacitat innovadora en cada cas, a analitzar el seu entorn competitiu i a generar noves oportunitats de negoci en més d’un àmbit de manera simultània.

Aquestes oportunitats s’entendran sempre com a: desitjables per l’usuari, viables com a negoci i tecnològicament factibles.

Cada projecte, així com cada organització, és únic.
D’aquí a què les nostres solucions també ho siguin, adaptant-nos en cada cas a cada context i requisits.

Entenem els vostres reptes com a nostres,
i els hi fem front seguint aquests pilars:

Icona minimalista fosca de format a mida

Format a mida

Som facilitadors, vosaltres escolliu el format que més s’adapti a les vostres necessitats i ho preparem ad hoc: assessorament, mentoria, workshop/taller, interim management o formació.

Icona minimalista fosca d'efervescència

Efervescència

Som un equip multidisciplinari i creatiu que es nodreix de les tendències de gestió del moment i les converteix en cultura de la innovació, en conceptualització de nous models de negoci, en productes i serveis adaptats a les inquietuds dels clients, etc.

Icona minimalista fosca de metodologia

Metodologia

Les metodologies àgils i visuals, la gamificació dels processos són la nostra religió, juntament amb el prototipat ràpid i els canvas. Pensem lean, som agile i mostrem visual thinking.

Icona minimalista fosca d'orientats a l'usuari

Orientats a l'usuari

Abordem la innovació i la gestió del canvi de manera transversal a la cadena de valor, fent especial èmfasi en els requisits del moment de cada usuari.

El vostre èxit és la nostra ambició

    Uneix-te a la comunitat
    que impulsa la innovació
    a la teva organització!