Consulta la nostra formació efervescent

A Isotònia tenim un campus virtual preparat per a vosaltres. Aquí podreu endinsar-vos en les últimes eines i metodologies en matèria d’innovació.

Som fervents creients de la presencialitat, de la interacció directa i d’una posta en escena inspiradora, però oferim també formacions en remot, asíncrones o a temps real.

Les dades
ens avalen

16 ANYSd'experiència
4500alumnes
520formacions

Creem experiències a través
de diferents dinàmiques

Logotip Campus Isotònia Bosting knowledge sobre fons blanc

Com procedim

Isotònia col·labora de manera habitual amb la Diputació de Barcelona i Barcelona Activa.

Logotip de la Diputació de Barcelona en vermell amb fons transparent
Logotip de Barcelona Activa amb fons transparent

Formació bonificada

A més, si es dona el cas, podeu realitzar els nostres tallers formatius de manera gratuïta aprofitant la formació bonificada de la Seguretat Social (fundae.es)*. No malbarateu el crèdit anual disponible, acumulat per mitjà de les vostres aportacions i les dels vostres treballadors, i invertiu-lo en el millor dels valors: la seva formació en matèria d’innovació.

Treieu-li partit per a ampliar la formació dels vostres empleats.

Isotònia ens n’ocupem de tot: càlcul del crèdit disponible, tramitació dels certificats, lliurament de la documentació a FUNDAE i gestió del cobrament de la bonificació: no dubteu en consultar-nos.

*Tota empresa disposa d’un crèdit mínim de 420 euros a l’any (el 0,70% de la base de cotització mensual de cada treballador) que moltes empreses no aprofiten.

Els nostres tallers

    Continua formant-te
    amb les novetats de la
    nostra newsletter